Ontdek jezelf, Discover the world

De Meergronden is een school voor iedereen.
We hebben MÉÉR onder 1 dak, alle niveaus van bbl tot vwo+. Je kunt doorstromen naar een hoger (of lager) niveau zonder van school te wisselen.
Er is bij ons veel aandacht voor Kunst en Sport.
We houden van gezond! Met een gezonde kantine en een gezond schoolplein met sportplekken en moestuinen. Er is MÉÉR keuze in onderwijs want mavo, havo en vwo leerlingen kunnen kiezen voor tweetalig onderwijs (TTO), waarbij je meer dan de helft van je vakken in het Engels volgt. Wie hiervoor kiest, behaalt behalve een “gewoon” diploma ook een mooi internationaal erkend eindcertificaat voor Engels (IB, Cambridge, Anglia). Bij vwo+ kan een extra Cambridge certificaat van het vak Global Perspectives worden behaald.

Gericht op jouw wereldtoekomst vinden wij Engels dus heel belangrijk! Daarnaast geven wij veel aandacht aan Kunst en Sport. Je kunt Kunst als examenvak bij ons kiezen en we hebben een eigen toneelproductie die ieder jaar gemaakt en gespeeld wordt door onze leerlingen. De Meergronden sporttoernooien worden elke maand weer met veel enthousiasme door onze LO docenten georganiseerd, met aan het einde van het schooljaar de inmiddels beroemde Meergronden minitriathlon.
En we houden van gezond! Met een gezonde kantine en een gezond schoolplein met sportplekken en moestuinen.