Kennismakingsmiddag voor groep 7 en 8

Kom naar de kennismakingsmiddag op woensdag 8 januari van 14:30 tot 16:30 uur!
Op De Meergronden hebben we alle niveaus onder 1 dak, van bbl tot vwo+. Daarom zijn wij een school voor iedereen!

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool? Geef je dan op voor de kennismakingsmiddag van De Meergronden die wij speciaal voor jullie organiseren. We willen jou graag de gelegenheid geven om op onze school te komen kijken, een aantal lessen te volgen en DE Meergronden sfeer te proeven. Op deze middag maak je kennis met De Meergronden, volg je minilessen en kun je vragen stellen aan leerlingen van de school.

Lijkt bovenstaande je leuk en wil je de school van binnen zien of misschien nog eens zien, meld je dan aan via onderstaande link. Je gaat samen met andere basisschoolleerlingen minilesjes volgen in onze school. Natuurlijk zullen we je die middag begeleiden en ook je eventuele vragen beantwoorden.

Het programma:
Twee uur is niet zo heel lang maar we geven je een goed beeld van de school door middel van een leuk programma. Je wordt in de hal ontvangen door onze docenten en vervolgens doe je mee aan minilessen.

Zo zou het kunnen zijn dat je misschien een korte kookles krijgt of proefjes gaat doen bij biologie, natuurkunde of scheikunde. Het kan ook zijn dat je iets met talen gaat doen omdat wij als Tweetalige school taal heel belangrijk vinden!

Kunst, cultuur en sport is ook belangrijk bij ons op school dus zou het heel goed kunnen dat je daar ook een lesje in volgt.

Maar welke lesjes het precies zijn? Dat houden we nog even spannend. Eén ding kunnen we je wel verklappen: het wordt een hele leuke middag!

 

Aanmelden: de inschrijving voor deze middag is gesloten (dit kon t/m zondag 5 januari). Op dinsdag 7 januari ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een e-mail met informatie.
 

Tot ziens op 8 januari!