Kennis maken met De Meergronden

Zit jij in groep 7 of 8 dan kun je kennismaken met De Meergronden op een Informatieavond in het najaar of op een Open Dag in januari of februari. Ook organiseren we een Kennismakingsmiddag waarbij je lesjes kunt volgen en een Engelse middag waarbij je kunt kennis maken met ons tweetalig onderwijs.

De Open Dagen zijn voor nu voorbij. Zodra de data voor de Open Dagen in schooljaar 2019-2020 bekend zijn, worden deze op onze website vermeld.

De Meergronden is een school voor iedereen.
We hebben MÉÉR onder 1 dak, alle niveaus van bbl tot vwo+. Je kunt doorstromen naar een hoger (of lager) niveau zonder van school te wisselen. Er is veel aandacht voor Kunst en Sport. We houden van gezond! Met een gezonde kantine en een gezond schoolplein met sportplekken en moestuinen. Er is MÉÉR keuze in onderwijs want mavo, havo en vwo leerlingen kunnen kiezen voor tweetalig onderwijs (TTO), waarbij je meer dan de helft van je vakken in het Engels volgt. Wie hiervoor kiest, behaalt behalve een “gewoon” diploma ook een mooi internationaal erkend eindcertificaat voor Engels (IB, Cambridge, Anglia). Bij vwo+ kan een extra Cambridge certificaat van het vak Global Perspectives worden behaald.

Wij bereiden onze leerlingen voor op hun wereldtoekomst. Daarom hebben wij in ons onderwijs veel aandacht voor internationale, culturele en economische kennis en vaardigheden.

Kom kijken en besluit zelf of De Meergronden een goede keus is voor jouw toekomst! 

Nieuwsgierig naar onze school? In onze brochures kun je alvast meer over onze school lezen.