Kennismakingsmiddag voor groep 8

Zit jij in groep 8 van de basisschool? Geef je dan op voor de kennismakingsmiddag van De Meergronden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 organiseert De Meergronden een open kennismakingsmiddag. We willen jou graag de gelegenheid geven om op onze school te komen kijken naar lessen en een rondleiding te krijgen. Dit zal iets anders zijn als op een  “Open Dag”. Tijdens deze kennismakingsmiddag maak je kennis met De Meergronden, volg je miniles(jes) en kun je vragen stellen aan leerlingen van de school.
Het belooft een leuke middag te worden!

Op De Meergronden hebben we alle niveaus onder 1 dak, van bbl tot vwo+. Daarom zijn wij een school voor iedereen!

Kom naar de kennismakingsmiddag op woensdag 15 november van 14:45 tot 16:45 uur!
Je kunt je hiervoor aanmelden. Je gaat dan samen met andere basisschoolleerlingen minilesjes volgen in onze school. Natuurlijk zullen we je die middag begeleiden en ook je eventuele vragen beantwoorden.

Het programma:
Twee uur is niet zo heel lang en in die tijd kunnen we je zeker niet alles laten zien. Maar we hebben wel een leuk programma bedacht:
Je wordt in de aula (kantine) ontvangen door onze personeelsleden. Vervolgens doe je mee aan minilessen.

Zo zou het kunnen zijn dat je proefjes gaat doen op het gebied van Biologie, Natuurkunde en/of Scheikunde. Misschien ga je ook iets met talen doen omdat wij als Tweetalige school Engels heel belangrijk vinden!

Kunst & Cultuur is ook belangrijk in onze school en dus zou het heel goed kunnen dat je daar een lesje in volgt.

Maar welke lesjes het precies zijn? Dat houden we nog even spannend. Eén ding kunnen we je wel verklappen: het wordt een hele leuke middag!

Aanmelden:
Klik hier voor het aanmelden voor de kennismakingsmiddag op woensdag 15 november (dit kan t/m zondag 12 november).