Open Dagen op 27 november en 20 januari

Op maandag 27 november staan de deuren van De Meergronden open. Op deze avond kunt u kennis maken met de school. Via voorlichtingsrondes geven wij informatie over De Meergronden. U krijgt een kijkje in onze lessen, ons tweetalig onderwijs en alle maatschappelijke, internationale, gezonde en sportieve activiteiten die onderdeel uitmaken van het onderwijs op De Meergronden. Tegelijkertijd met de voorlichtingen, volgen de leerlingen in spé proeflesjes in diverse vakken. Om zo te ervaren hoe het is om les te krijgen op een school als De Meergronden.

  • de deuren gaan open om 16:15 uur en sluiten om 21:00 uur
  • voorlichtingsrondes: 16:30- 17:30- 18:30- 19:30 uur
  • in de aula is een voorlichtingsmarkt

De Meergronden biedt exclusief in Almere, op vwo/havo/mavo/kbl tweetalig onderwijs (TTO) aan. Afhankelijk van het niveau wordt 35% tot 50% van de lessen in het Engels aangeboden. Naast het 'gewone' diploma, kan een internationaal erkend eindcertificaat voor Engels (IB, Cambridge, Anglia) worden behaald.

Natuurlijk biedt de school ook ‘gewoon’ Nederlandstalig onderwijs aan. Tweetalig onderwijs is een keus.

Kom kijken en besluit zelf of De Meergronden een goede keus is voor jouw toekomst! Wij bereiden onze leerlingen voor op hun wereldtoekomst. Daarom hebben wij in ons onderwijs veel aandacht voor internationale, culturele en economische kennis en vaardigheden.

Na deze open avond op 27 november houden wij op zaterdag 20 januari 2018 een open dag. De school is dan één en al bedrijvigheid. Leerlingen en ouders kunnen ook dan de sfeer proeven en nadere informatie verzamelen.

Van plan om te komen? U kunt zich vooraf aanmelden via welkom@meergronden.nl
Hiermee kunnen we de drukte beter inschatten. Vooraf aanmelden is geen noodzaak, ook zonder aanmelding is iedereen welkom!