Activiteitendag klas 1 was weer geweldig!

Aan het begin van elk schooljaar hebben onze 1e klassen een activiteitendag.
De klas bedenkt dan samen met de mentor(en) wat ze gaan doen. De ideeën zijn altijd uiteenlopend , van een escaperoom maken in een lokaal op school tot picknicken op het surfstrand tot survivallen in de modder.
Na zo’n dag kent iedereen elkaar veel beter en komt er een goed teamgevoel in de klas. Ook worden er nieuwe vriendschappen gesloten, misschien wel voor het leven.

Alle 1e klassen van de beroepsgerichte unit gingen klimmen bij Fun Forest Almere en vonden dit helemaal top (letterlijk). Soms een beetje spannend en eng want ja….het is best hoog en de tokkelbanen gaan best hard maar wat waren deze leerlingen stoer en wat hebben ze een plezier gehad! 

Klas MH1T ging airsoften bij Gladiator Sports Park. Airsoft is een soort van paintball maar dan met luchtballetjes i.p.v. verfballetjes. Deze klas heeft zich helemaal ingeleefd in het spel en super goed samen gewerkt.

Klas MH1U ging eerst naar het Beatrixpark waar ze allerlei uitdagende samenwerk spelletjes hebben gedaan (voetballen met de veters aan elkaar gestrikt en zo…) en daarna gingen ze springen bij Jumping Jack op de trampolines. It was a super fun day!


Delen: