Alle 1e klassen op kamp!

Voor het eerst sinds lange tijd zijn onze 1e klassers met elkaar op kamp geweest. Verslaggever Thomas van de leerlingredactie deelt zijn ervaringen met jullie:

Brugklaskamp 2021
Door Thomas Houtman, vwo+ klas V1P

Om 8.30 uur verzamelden alle brugklassen bij de Jutter en om 9.00 uur vertrokken de bussen naar Summercamp Heino. Toen we aankwamen op het kamp, werden de kamers verdeeld en hebben we samen geluncht. Daarna hadden we een sporttoernooi waarvan ik denk dat ik het redelijk goed deed. We deden spellen als tikkertje, voetbal en zaklopen. Daarna hadden we wat vrije tijd en speelde ik met de frisbee. ‘s Avonds was er een keuzeprogramma en deed ik mee aan Stratego IRL. Daarna ging ik naar bed.

De volgende dag werd ik om 7.50 uur wakker. Ik stapte uit bed, trok mijn kleren aan, poetste mijn tanden en nam een douche. We gingen ontbijten en moesten daarna ook ons eigen lunchpakketje maken, want we gingen een challenge run doen! Bij de challenge run hebben we veel leuke dingen gedaan, zoals Waterparcours en een portofoon-spel, waarbij 2 mensen vragen moesten stellen via de portofoon en de ander door het park moest gaan om ze te beantwoorden. Mijn team had de helft van de vragen goed.

Na de challenge run gingen we avondeten en daarna hadden we een programma voor de avond. We konden kiezen tussen een disco, film kijken in de bioscoop of spelletjes spelen bij de huisjes. Ik ging naar de film, maar ik was erg moe, dus ben ik in mijn bed gaan liggen lezen voor de nacht. Toen om 23:30 gingen we allemaal naar bed en gingen we slapen. De volgende dag pakten we in en gingen we met de bus terug naar huis.

Delen: