Erasmus project Italië! Verslag door de leerlingredactie

Meergronden op reis!
Voor het Erasmus project ” closer together” zijn docenten Monique en Aaya met een aantal leerlingen op avontuur gegaan in Italië. Milan van de leerlingredactie was mee en doet verslag van deze reis:

” Op zondag 19 maart zijn we vertrokken met het vliegtuig naar Rome, in Rome aangekomen zijn we naar het hostel gegaan om onze bagage te brengen. We gingen eten in een pizzeria. De Italiaanse ober vond 1 van onze docenten heel leuk en daardoor kregen we uiteindelijk een gratis dessert :).

De volgende ochtend zijn we uitgecheckt bij het hostel en naar de stad Campobasso gegaan. Daar hebben wij een tour door de stad gekregen. Daarna hebben we avond gegeten en spelletjes gespeeld.

Op woensdag hebben we een tour gekregen door de school van de Italianen en hebben we volleybal gespeeld. Later die middag zijn we nog naar een mozzarella fabriek gegaan.

Op donderdag gingen wij naar Napels en hebben we daar rondgelopen. En winkels bezocht waar ik een miniatuur Vespa heb gekocht en een stenen beeldje van het Colosseum.

Vrijdag was onze laatste dag en zijn we om 8:00 vertrokken naar Rome. Het was een heel avontuur.

Milan Jansen, Meergronden reporter, klas H3T

Delen: