Kennismakingsmiddag voor groep 7 en 8

Kom naar de kennismakingsmiddag op woensdag 13 januari van 14:30 tot 16:30 uur!
Op De Meergronden hebben we alle niveaus onder 1 dak, van bbl tot vwo+. Daarom zijn wij een school voor iedereen!

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool? Geef je dan op voor de kennismakingsmiddag van De Meergronden die wij speciaal voor jullie organiseren. We willen jou graag de gelegenheid geven om op onze school te komen kijken, een aantal lessen te volgen en De Meergronden sfeer te proeven. Op deze middag maak je kennis met onze school, volg je minilessen en kun je vragen stellen aan onze leerlingen.

Het programma:
Twee uur is niet zo heel lang maar we geven je een goed beeld van de school door middel van een leuk programma. Je wordt in de hal ontvangen door onze docenten en vervolgens doe je mee aan minilessen. 

Zo zou het kunnen zijn dat je misschien een korte kookles krijgt of proefjes gaat doen bij biologie, natuurkunde of scheikunde. Het kan ook zijn dat je iets met talen gaat doen omdat wij als Tweetalige school taal heel belangrijk vinden!

Kunst, cultuur en sport is ook belangrijk bij ons op school dus zou het heel goed kunnen dat je daar ook een lesje in volgt.

Maar welke lesjes het precies zijn? Dat houden we nog even spannend. Eén ding kunnen we je wel verklappen: het wordt een hele leuke middag!

 

Aanmelden:
Klik hier voor het aanmelden voor de kennismakingsmiddag op woensdag 13 januari (dit kan t/m zondag 10 januari).  Op dinsdag 12 januari ontvangt iedereen die zich ingeschreven heeft een e-mail met informatie. 

Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen voor deze middag.

Tot ziens op 13 januari!