IN MEMORIAM Dung Nguyen

Helaas hebben wij te horen gekregen dat onze geliefde collega Dung Nguyen op zaterdagochtend 9 januari is overleden. Hij is in het bijzijn van zijn vrouw en zoon rustig heengegaan.

Dung werkte sinds augustus 2016 bij ons op school als docent wiskunde en als mentor in de havo/vwo-afdeling. Dung gaf voornamelijk les aan de onderbouwklassen. Zowel onze onderbouwleerlingen als onze bovenbouwleerlingen kennen hem goed.

Dung was een zeer betrokken en warme docent en mentor. De leerlingen konden altijd op elk moment een beroep op hem doen. Als ze extra uitleg wilden, al was dat tijdens een pauze of na de schooldag, dan stond hij voor ze klaar en legde de lesstof nogmaals geduldig uit. Het was zijn passie om jongeren de wiskunde goed bij te brengen zodat ze succes beleven en trots op zichzelf konden zijn. Ook kon hij zeer geduldig en vol begrip naar zijn leerlingen luisteren als zij hem vertelden wat hen emotioneel bezighield.

Ook als collega was Dung een zeer warm en betrokken mens. Altijd was hij geïnteresseerd in het persoonlijk wel en wee van zijn collega’s. Wij hebben hem ervaren als een zeer aimabel mens en kundige en collegiale medewerker.

De laatste weken is ons helder geworden hoe wij met zijn allen, collega’s en leerlingen, Dung missen. Het besef dat hij niet meer terug zal komen om in zijn vaste lokaal weer les te komen geven, valt ons zwaar.

Wij wensen in het bijzonder zijn gezin, familie en alle anderen die voor Dung een speciaal plekje in hun hart hebben, sterkte met dit verlies.

Delen:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter