Kunst Expositie in Corrosia!

Kunstwerken van havo 5 en vwo 6 leerlingen
Ieder jaar sluiten de leerlingen uit havo 5 en vwo 6 met Kunst en Beeldende Vormgeving (KUBV) in hun examenpakket het studiejaar af met een examenexpositie. De afgelopen jaren hebben deze leerlingen keihard gewerkt om tot een serie persoonlijke kunstwerken te komen. De vormgeving van deze kunstwerken kan heel erg verschillen. Het aanbod varieert van ruimtelijke installaties die handelen over persoonlijk trauma, filmbeelden met politieke statements, werken over de ongewenste intimitieten waar jonge vrouwen mee geconfronteerd worden en prachtige gebrande tekeningen over helden in de pop cultuur en nog veel meer! Om welk werk het ook gaat,  een zelfgekozen thema van de jonge kunstenaars is telkens leidend geweest voor de vorm.

Expositie in Corrosia van 2 tot 19 maart
Ook dit jaar mogen we weer exposeren in de expositieruimte van Corrosia in het centrum van Almere Haven. Op 2 maart was de officiële opening voor genodigden en belangstellenden. Arend van De Meergronden leerlingredactie heeft een video gemaakt van deze avond.

Openingstijden Expositie
De Meergronden Kunst Expositie is voor iedereen te zien t/m zaterdag 19 maart 2022. De toegang is gratis en is door de weeks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Het adres is Markt 43, 1354 AP Almere- Haven.

Delen: