M4T slaagt voor Anglia TTO examen met top scores!

Als je op De Meergronden gekozen hebt voor tweetalig onderwijs, dan krijg je in de onderbouw de helft van je vakken in het Engels en in de bovenbouw doe je op hoog niveau examen voor het TTO Engels certificaat. In de mavo is dit het Anglia examen.

De TTO examenklas M4T heeft een geweldig resultaat behaald met hun TTO (Anglia) examen. Ze zijn allemaal geslaagd! En niet zomaar geslaagd maar met uitmuntend goede resultaten! De hoogste scores van onze mavo TTO klassen tot nu toe.

Reacties van de M4T leerlingen
Nada
“Ik vond het Anglia examen heel goed gaan, we hebben hiervoor veel geoefend en geleerd en daar is een mooi resultaat uitgekomen!”

Youssef
“Ben zeer tevreden met het Anglia examen, veel geleerd van de onderdelen. Ook voorgaande jaren zijn super leerzaam geweest en heeft mijn Engels veel verbeterd”.

Max
“Prachtig resultaat voor het Anglia examen, dat is toch waar je de drie jaar voor hebt gewerkt en dan nog iedereen eindigen met mooie cijfers! “

Ravena
“Na heel veel oefenen en hard werken hebben we hele mooie resultaten neer mogen zetten op het Anglia examen. Ik heb er veel van geleerd en ben dankbaar voor de leerzame jaren”.

Youri
“Na een lange tijd Engels heb ik het heel goed gedaan op het examen, dankzij de juf”.

Bodi
“Ongelooflijk tevreden over de resultaten van het Anglia examen. Ik heb ontzettend veel geleerd dit jaar en ik ben zeer dankbaar”.

English teacher Ghada: “Well, I usually don’t like bragging a lot but this time I will make an exception because of the outstanding results that M4T was able to achieve this year with their Anglia exam. Not only that none of them failed but most of them scored “ distinguished”. That was one of the best achievements ever among all our previous classes. They are entitled for a big compliment and recognition from the whole school and I’m very proud of them!

Daarom is klas M4T verwend met taart door afdelingsleider Arno en hun Engels docent Ghada, zij zijn super trots op hun leerlingen en wij ook! Congratulations!!!

Delen: