Meergronden Sport! Volleybaltoernooi

Op dinsdag 31 januari vond het jaarlijkse volleybaltoernooi plaats wat altijd erg populair is onder onze leerlingen. We hadden dit jaar weer veel aanmeldingen, van recreatieve teams tot prestatie teams! In totaal deden er 28 teams mee. Omdat volleybal technisch best een lastige sport is, hebben wij ervoor gekozen wat speelregels aan te passen. De service pass wordt vaak als pittig ervaren, dit hebben wij opgevangen doordat de leerlingen de bal mogen vangen.

Wij zijn er trots op dat iedereen op zijn eigen niveau heeft kunnen deelnemen aan het toernooi. Ieder toernooi moet voor iedere leerling toegankelijk zijn. Het is aan ons de LO (Lichamelijke Opvoeding) vakgroep om het op de juiste manier aan te bieden. Er hing een prettige en rustige sfeer waarin iedereen lekker aan het volleyballen was.

Donderdag 16 februari wordt het interscolaire volleybaltoernooi georganiseerd op het BHC. Eén van de grote winnaars van het schooltoernooi zal De Meergronden gaan vertegenwoordigen. Het gaat hier om de volgende jongens van vwo 6: Bilel, Lucas, Yentel, Bram, Tristen en Hasseeb (zie foto).

Kortom, dit jaar was het weer een geslaagd volleybaltoernooi! Goed gedaan toppers!

Deborah Wiggers

Namens vakgroep LO

Delen: