English Summer School 19-23 augustus. Voor alle leerlingen van 8 t/m 16 jaar, schrijf je nu in!

19 augustus 2019

De English Academy en Anglia organiseren samen met De Meergronden de “English Summer School”!

In de zomervakantie, kun je in de week van 19 tot en met 23 augustus Engelse les volgen in de Summer School op De Meergronden. Je wordt op jouw eigen niveau ingedeeld en een week ondergedompeld in de Engelse taal. Als je goed bent in Engels, word je extra uitgedaagd. Heb je iets meer moeite met de taal of is het nieuw voor je, dan word je hier goed in begeleidt en krijg je meer zelfvertrouwen in het Engels.

Het is voor alle leerlingen in Almere in de leeftijd tussen 8 en 16 jaar, ook komen er leerlingen uit het buitenland (zelfs uit China) om Engels te leren in deze Summer School.
Het vindt plaats van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus in leslokalen op De Meergronden.
In de ochtend start je om 9:30 uur met de Engelse les en in de middag ga je met zijn allen een leuke activiteit doen (Learn & Have Fun activities: Escape Room, sport en spel) tot 16:00 uur.

De kosten zijn 295 euro + 10 euro administratiekosten, dit is inclusief elke dag lunch en snacks.

Enthousiast? Geef je dan voor 1 juli 2019 op via:

Hoorn +31 0165 235233

E-mail summer@englishacademy.info

Meer info en inschrijven? zie www.englishacademy.info
Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2019

 

English Summer School logé in huis?

Heb jij al nagedacht over deelname aan de English Summer School Experience bij ons op school in de laatste week van de vakantie? Misschien wil je dan met je ouders ook eens nadenken over het in huis nemen van één van de buitenlandse deelnemers in die week.
De organisatie English Academy Group Europe die de zomerweken organiseert heeft contacten met kinderen uit Tjechië. Zij komen op zondag 18 augustus aan en vertrekken weer op zaterdag 24 augustus.
Gastgezinnen krijgen een vergoeding van € 100,= per kind, voor slapen, eten en vervoer van en naar school (meestal nemen gastgezinnen twee deelnemers in huis, dus dan is de vergoeding € 200,=!).
Omdat je ook zelf deelneemt aan de English Summer School Experience zal dit een week worden met een extra leuke ervaring, want je praat nog veel meer Engels.

Voor meer informatie kunnen je ouders bellen naar 0165-235233 of mailen naar summer@englishacademy.info

Meer informatie over de zomerweken staan op onze website www.englishacademy.info

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT