Examentraining voor mavo, havo en vwo, schrijf je nu in

9 februari 2018

Zit je in je examenjaar van mavo, havo of vwo? Dat is na je brugklasjaar je spannendste jaar op De Meergronden met als absoluut hoogtepunt de eindexamens. Ben je misschien onzeker of je genoeg kennis hebt van bepaalde vakken om je examen in te gaan? Dan is het een goed idee om in de meivakantie examentrainingen volgen.

De Meergronden is net als voorgaande jaren een samenwerking aangegaan met Lyceo. Hierdoor kunnen examentrainingen worden aangeboden bij ons op school en op de locatie van het Helen Parkhurst.
Deze examentrainingen worden aangeboden tegen gereduceerd tarief. 

De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op de (school)examens. Alle stof wordt herhaald en de Lyceo medewerker kijkt samen met jou naar de onderdelen waar je (nog) moeite mee hebt. Een examentraining duurt 2 dagen. Gemiddeld scoren leerlingen op het centraal examen 0,7 punt hoger.

De eerste examentraining is op 3 en 4 mei en deze vindt plaatst op locatie Helen Parkhurst.
De tweede examentraining vindt plaats op 7 en 8 mei en dit is op locatie De Meergronden.


Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/meergronden. Je vindt hier ook de prijzen. Wij raden je aan niet te lang te wachten met inschrijven zodat je verzekerd bent van een plek.

Wil je meer weten over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT