Exchange student Leila uit Braziliƫ zoekt gastgezin in Almere

27 september 2019

Leila is een exchange student, zij volgt dit schooljaar vwo 4 op De Meergronden.
Zij woont nu bij een tijdelijk gastgezin in Almere waar zij de eerste zes weken verblijft. Vanaf begin oktober is zij op zoek naar een permanent gastgezin in Almere. Lijkt het u leuk om Leila een tijdje in uw gezin op te nemen, neem dan contact op met Local Coördinator Kitty van den Hengel van de organisatie Travel Active-Educational Exchange via kitty.van.den.hengel@travelactive.org of 06-49227258.

Naam: Leila

Land: Brazilië

Leeftijd bij aankomst in Nederland: 16 jaar

Persoonlijke eigenschappen: Vrolijk, flexibel, doelgericht, respectvol en soms onzeker

Verblijfsperiode: Schooljaar 2019-2020

Hobby’s: Dansen, tekenen, tijd doorbrengen met familie, sporten en reizen.

Bijzonderheden: Vegetarisch

Mijn naam is Leila en ik ben 16 jaar. Eerlijk gezegd weet ik niet precies hoe ik deze brief zou moeten beginnen dus vandaar dat ik eerst wat grappige weetjes over mezelf zal vertellen. Mijn favoriete kleuren zijn blauw en roze, m’n favoriete liedje is “Wild world” van Yusuf/ Cat Stevens en mijn sterrenbeeld is schorpioen. Het liefst zou ik dit soort grappige feitjes ook over jullie willen weten, maar daar moet ik nog even op wachten.

Ik woon alleen met mijn moeder, maar ik bezoek m’n oma erg vaak. Ik houd ontzettend veel van m’n oma, al ben ik ook dol op m’n opa maar ik bezoek hem minder vaak aangezien hij in een andere staat woont. Ik heb een erg hechte band met mijn moeder en we doen veel leuke dingen zoals film kijken, koken en onze familie bezoeken. Ik kan goed met haar praten maar we hebben lachen ook veel. Soms hebben we ook wel eens onenigheid, maar dat maken we altijd snel goed, want ik voel mij nooit fijn totdat we het hebben uitgepraat. Ook de band met mijn oom en tante is sterk. Zij hebben recent een baby gekregen waar ik de peettante van ben en nu al dol op ben!

Op school heb ik veel vrienden, al heb ik wel een aantal vrienden waar ik meer mee om ga. Ze zijn erg belangrijk voor mij en steunen mij altijd. Ik ga graag met m’n vrienden naar feestjes, de bioscoop, we eten samen, reizen of praten met elkaar. School zelf vind ik niet zo moeilijk, behalve natuurkunde. Wiskunde en maatschappijleer zijn mijn favoriete vakken. In mijn vrije tijd dans ik graag (1 keer per week), doe ik aan sport (handbal en volleybal) of een bezoek aan het circus brengen vind ik ook erg leuk. Sinds een tijdje probeer ik regelmatig te tekenen en te kalligraferen. Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden en creatief bezig zijn, al vind ik mijzelf niet zo erg goed.

Voor meer informatie of vragen kunt u ook contact opnemen met High School Holland via mail: highschoolholland@travelactive.org of bellen: +31 (0)20 7372062

 

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT