Kennismakingsmiddag voor groep 7 en 8 verplaatst naar 17 februari

17 februari 2021

Op De Meergronden waren 2 kennismakingsmiddagen gepland op 20 januari en op 3 februari. Door de verlengde lockdown kunnen beide middagen helaas niet doorgaan. Om deze reden hebben wij besloten om op woensdag 17 februari een nieuwe kennismakingsmiddag te organiseren (uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen).

Kom je ook op woensdag 17 februari? Schrijf je dan hier in

Het programma:
Twee uur is niet zo heel lang maar we geven je een goed beeld van de school door middel van een leuk programma. Je wordt in de hal ontvangen door onze docenten en vervolgens doe je mee aan minilessen. 

Zo zou het kunnen zijn dat je misschien een korte kookles krijgt of proefjes gaat doen bij biologie, natuurkunde of scheikunde. Het kan ook zijn dat je iets met talen gaat doen omdat wij als Tweetalige school taal heel belangrijk vinden!

Kunst, cultuur en sport is ook belangrijk bij ons op school dus zou het heel goed kunnen dat je daar ook een lesje in volgt.

Maar welke lesjes het precies zijn? Dat houden we nog even spannend. Eén ding kunnen we je wel verklappen: het wordt een hele leuke middag!


Kort voor de kennismakingsmiddag ontvangt iedereen die zich ingeschreven heeft een e-mail met informatie. 


 

 

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT