Kunst Expositie havo 5 en vwo 6, op 25 en 26 januari!

25 januari 2019

De examenexpositie 2019!

Ieder jaar sluiten de leerlingen uit 5 havo en 6vwo met Kunst en Beeldende Vormgeving (KUBV) in hun examenpakket het beeldend examen af met een examenexpositie. De afgelopen jaren hebben deze leerlingen keihard gewerkt om tot een serie persoonlijke kunstwerken te komen. De vormgeving van deze kunstwerken kan heel erg verschillen en het thema is altijd persoonlijk. De manier waarop deze jonge kunstenaars vormgeven is heel divers. Zo zijn er o.a. ruimtelijke video installaties in glas te bezichtigen, hangt er een beeld met zijn hoofd in de wolken, is het acceptatieproces van een beenprothese getekend en zijn er foto’s te zien waarvan je zou zweren dat ze bewerkt zijn maar waarvan dit niet het geval is.  

Het bijzondere van de examenexpositie 2019 is dat we mogen exposeren in de professionele expositieruimte van Corrosia! Wij zijn hier uiteraard heel blij mee!

De expositie is op 2 dagen vrij te bezichtigen:

vrijdag 25 januari van 9:00 tot 17:00 uur
zaterdag 26 januari
van 10:00 tot 14:30 uur (tijdens de open dag)

De feestelijke opening is op vrijdagavond 25 januari om 19:30 uur

We nodigen iedereen uit om te komen kijken naar deze bijzondere Meergronden expositie!
Laat je verrassen door de ontroerende, inspirerende en vaak zeer persoonlijke werken van de leerlingen.
Op zaterdag 26 januari is er ook Open Dag dus combineer een bezoek aan onze school met de examenexpositie en maak kennis met De Meergronden.

We kijken uit naar jullie komst!

Ook namens onze leerlingen,  de vakgroep KUBV,  Sietse, Rosa en Luite 

          

 

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT