MH2T op bedrijfsbezoek bij Dutch Media Works

28 februari 2020

Klas MH2T was uitgenodigd om een middag te kijken bij het bedrijf Dutch Media Works. Na het 4de lesuur zijn we met 25 leerlingen die kant op gereden en werden we hartelijk ontvangen door het personeel van Dutch Media Works. Na een korte instructie werden we opgedeeld in 3 groepen.

Groep 1 ging aan de slag met het ontwerpen van hun eigen shirts. Sommige kozen voor een T-shirt met het ontwerp van hun held en anderen kozen voor een inspirerende tekst of een foto van zich zelf. Ze konden in ieder geval hun creativiteit de vrije ruimte geven.

Groep 2 liep mee bij het personeel waar de shirts daadwerkelijk gedrukt werden. In een grote werkruimte hielpen de leerlingen mee in het proces. De leerlingen moesten hard aan de slag en hebben daarmee hun nieuwe shirt dik verdiend. Nadat elk groepje klaar was met het maken van het shirt zijn ze samen met een fotograaf een professionele fotostudio ingegaan. Daar hebben ze onder leiding van de fotograaf foto’s van elkaar gemaakt waarbij ze tips kregen om een zo mooi mogelijke foto te maken.

Het laatste groepje ging aan de slag met het afnemen van interviews. Dit deden ze bij elkaar in een echte opname studio. Waar twee leerlingen aan de slag gingen met de moeilijke vragen die ze kregen, keek de rest van het groepje achter de studio met ze mee. Het wisselen van de camera als de ander aan het woord was en verder het opnemen van de beelden en ze editen.

Het was een super geslaagde middag voor de leerlingen van MH2T. Ze zijn vooral zelf erg actief geweest in het bedrijf en hebben een leuke ervaring opgedaan. Wij willen Dutch Media Works  ontzettend bedanken voor hun tijd en inzet om er een geslaagde middag van te maken.

Mentor MH2T en LO docent, Jasper Verstraten

        

                  

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT