Meergronden Sport: 1e klas badmintontoernooi met winnaar..

20 november 2018

Dinsdag 20 november stond het jaarlijkse badmintontoernooi voor de 1e klassen weer op het programma.

In de overwegend frisse gymzalen was het de leerlingen er veel aan gelegen om goed in beweging te komen. Elke klas werd voor het toernooi verdeeld in een aantal teams die vervolgens de strijd aangingen met teams uit andere klassen. Aan het einde van de dag moest duidelijk worden welke klas als winnaar uit de bus kwam.

Ruim 200 leerlingen uit de verschillende units speelden in een uiterst goede en sportieve sfeer tegen elkaar en dit bewees maar weer eens de meerwaarde van het heterogene karakter van het badmintontoernooi. In de aanloop naar dit jaarlijkse evenement is er flink geoefend in de lessen en dat was zichtbaar ook. Met forehands, back-hands en smashes probeerden onze leerlingen het elkaar moeilijk te maken. En zoals in elke wedstrijd kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn en dit werd een klas uit onze BG-unit, namelijk klas BG1A.

Namens de hele vakgroep LO willen we BG1A dan ook hartelijk feliciteren met het behalen van dit prachtige resultaat. We kunnen terugblikken op een geslaagd toernooi en kijken uit naar de volgende editie met hopelijk iets aangenamere temperaturen.

 

LO docenten, Martin Aelbers en Dana Gunther

  

 

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT