Meergronden Sport: volleybal toernooi met record aantal leerlingen!

23 januari 2020

Donderdag 23 januari stond het jaarlijkse volleybaltoernooi weer op het programma. Nog nooit hebben we zoveel inschrijvingen gehad. Er deden maar liefst 113 leerlingen mee!

Het was mooi om te zien dat er dit jaar weer een groot aantal volleyballiefhebbers meededen aan het toernooi. Het was nog even puzzelen of we alle leerlingen wel kwijt konden. We hadden 16 teams in de recreantenpoule en 10 teams in de prestatiepoule. In zaal 1 en 2 waren 8 volleybalveldjes bezet waar fanatiek werd gespeeld. In zaal 3 en 4 werd er op 4 velden gespeeld.

Ondanks dat het erg vol en druk was bij de recreantenpoule hing er toch een goede sfeer. De leerlingen moesten zelf de rol van scheidsrechter op zich nemen. Er werd van hen verwacht dat er onderling eerlijk werd gespeeld. Het was mooi om te zien dat leerlingen deze taak serieus namen.

Bij de prestatiepoule ging het er fanatiek aan toe. Er werd geprobeerd om drie keer over te spelen om vervolgens een punt te maken met een keiharde smash! Er werd gedoken voor de bal en soms was er nog een voet nodig om een bal net te kunnen pakken. De wil om te winnen was sterk en daar werd dan ook alles voor gegeven. Prachtig om te zien!

Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet, enthousiasme en het helpen opruimen van de zalen.

Tot slot feliciteren wij de winnaars met hun geweldig prestatie.
Uit de recreantenpoule zijn dit klas H5A en VH3A: Bo, Nikita, Saimi, Alinda Sasja en Stijn, Mohamed, Tristan en Lucas.
Uit de prestatiepoule is dit de combinatieklas H3B/H4C: Bilal, Mitchell, Romello en Jelle.

Wat ons betreft kunnen wij terugblikken op een geslaagd volleybaltoernooi.
 

LO docenten Lars Timmers en Deborah Zoethout

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT