Open dag op zaterdag 1 februari, kom je ook?

1 februari 2020

Op zaterdag 1 februari van 10:00 tot 14:30 uur verwelkomen wij leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders. De hele school is in bedrijf! Je kunt overal een kijkje nemen en onze leerlingen en docenten ontmoeten.

Zo kun je bijvoorbeeld proefjes en testjes doen in de scheikunde en biologie lokalen. Of lekker gaan sporten in onze gymzalen, je kunt kijken of misschien wel meedoen met een drama les in ons toneellokaal. Of koken in de schoolkeuken.

We geven presentaties over onze school aan je ouders en tegelijkertijd kun jij een proeflesje volgen zodat je al een beetje ervaart hoe het is om les te krijgen op De Meergronden. Daarna brengen onze steward-leerlingen je weer naar je ouders.

De presentatierondes zijn om 10:15, 11:15, 12:15 en 13:15 uur door de hele school.

Daarnaast verzorgen onze stewards rondleidingen door de school waarbij ze uit eigen ervaring vertellen over hoe alles gaat op De Meergronden.

Kom ook kennismaken met ons tweetalig onderwijs! Hier kun je voor kiezen als je een mavo, havo of vwo advies hebt. Je krijgt dan de helft van je vakken in het Engels (zoals bv history, biology and Science) en ook je mentorles en gymles zijn in het Engels. Je leert zó goed Engels, na een tijdje lijkt het wel alsof je in Engeland geboren bent.
Op woensdagmiddag 5 februari organiseren we een “English afternoon” voor groep 8 leerlingen. Dan ervaar je pas echt hoe TTO is. Je kunt je hiervoor inschrijven op deze pagina.

In de aula is ook van alles te beleven en te ontdekken voor jou en je ouders.

Heb je een vwo advies of zit je in een Neo of Leonardo klas dan kun je ook naar een voorlichting over onze vwo+ opleiding, deze wordt gehouden in de Noord vleugel.
Zelf ervaren wat vwo+ inhoudt? Schrijf je dan ook in voor de vwo+ middag op woensdag 22 januari.


Ontdek jezelf, discover the world!
Kom je kennismaken met De Meergronden?

 

TERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT