Welkom op onze open dag!

Ontdek De Meergronden!
Er is heel wat te zien vandaag! Om 10.30 uur opent onze rector Huub Nelis live de open dag. Daarna kun je presentaties volgen van onze afdelingsleiders Wendy, Arno, Mirjam en Marie- Louise. Je kunt vragen stellen via de chat. Kijk je mee? Ook kun je live in gesprek met Meergronden leerlingen, docenten en met de schoolleiding.

Video’s!
We hebben allemaal leuke video’s voor je gemaakt die je de hele dag kunt bekijken. Ontdek de wereld van De Meergronden met Don en andere leerlingen. Bekijk de verschillende lesjes, zo krijg je een goed beeld van het onderwijs op De Meergronden.

Win vandaag een taart!
Doe mee en ontdek de letters van een woord in de video “Don neemt jullie mee in de wereld van De Meergronden!”.
Of je gaat tekenen met Lilla en Dewi en maakt een mooie tekening. 
Met beide kun je een heerlijke Meergronden taart winnen, deze wordt vandaag nog bij je langsgebracht!
Mail de oplossing van het woord en/ of je tekening voor 12.15 uur naar welkom@meergronden.asg.nl
Zet hierbij je naam en je adres en op welke basisschool je zit. Om 12:45 uur is de prijsuitreiking waarin onze rector de winnaars bekend maakt. 

Video's!

Live te volgen!

Live in gesprek met!

Hebben jij of je ouders vragen? Dan is dit je kans! Van 10.45 uur tot 13.00 uur kun je op onderstaande blokjes klikken om in gesprek te gaan (of mee te luisteren) met Meergronden leerlingen,  docenten en de schoolleiding. 

Is tweetalig onderwijs iets voor jou?

Op De Meergronden kun je kiezen voor les in het Nederlands of in het Engels. Lijkt het jou leuk en interessant om de helft van je lessen in het Engels te krijgen dan kun je kiezen op mavo, havo en vwo niveau voor tweetalig onderwijs. Dit noemen wij afgekort TTO. Maar ook als je kbl niveau hebt dan kun je ervoor kiezen om je kunstlessen en je gymlessen in het Engels te krijgen, dit is mogelijk vanaf schooljaar 2022-2023.

Nog meer info!