Sophie en Tirza nemen de Gouden Award in ontvangst!

Afgelopen zaterdag vond er een Gouden Award uitreiking plaats in Driebergen, waarin onze inmiddels oud leerlingen Sophie Tigelaar en Tirza de Roos, samen met 16 anderen uit heel Nederland hun gouden Award in ontvangst mochten nemen.

En dat is vrij uniek, inmiddels meer dan 10 jaar geleden hadden wij vanuit De Meergronden de laatste gouden Awarder bij de International Awards. Daarom voegen zij zich nu bij een select gezelschap en komt onze teller op 7!

Dan even terug naar Sophie en Tirza die samen een dijk van een presentatie gaven. Helaas kon hun PowerPoint niet geshowd worden, maar daar deden deze meiden niet moeilijk over en vertelden over hun Gouden avonturen. Ze zijn onder andere op een educatieve zeilreis van 2 weken van Denemarken naar Noorwegen geweest. Onderweg deden ze diverse sociale en duurzame projecten in havens en op stranden.

Ze vertelde over hun sport, talent en maatschappelijke doelen die je voor jezelf opstelt als je mee doet aan de International Award. Zo had Sophie voor dansen gekozen en ging na het behalen van haar bronzen en zilveren award door met piano spelen voor haar talent doel. En hielp ze de natuur een handje door wekelijks wat afval op te ruimen.

Tirza is al van jongs af aan op de hockeyvelden te vinden en heeft voor zowel brons en zilver, dit ook als sportdoel gebruikt voor haar gouden Award. Ze heeft haar passie gevonden in het zingen en helpt voor haar maatschappelijk doel wekelijks mee in de kerk.

Na in klas 3 begonnen te zijn met hun bronzen Award, komt er nu een eind aan hun Award-tijdperk.

Ik wens jullie heel veel succes met jullie studies in Frankrijk en Australië!

Heel lang hoeven wij niet te wachten op de volgende Gouden uitreiking, want op dit moment zijn er al een aantal leerlingen met hun gouden traject gestart.

Meer lezen over The International Award for young people? Klik hier

Elina van der Linde,

Award begeleider en LO docent

Delen: