De Nieuwe Meergronden in 2025!

De Meergronden krijgt een nieuw schoolgebouw in 2024/2025. Hoe gaat onze nieuwe school er uit zien? Wat voor soort lessen willen we in de toekomst geven?
Onderwijs maak je samen vinden wij. Daarom gaan onze leerlingen meedenken, organiseren we brainstormsessies met ons personeel en werken we samen met organisaties en winkeliers in Almere Haven.

Bijvoorbeeld met het Havenverbond en Havenhart 2.0. Het Havenverbond is een samenwerkingsverband van 12 maatschappelijke organisaties in Haven, waaronder OSG De Meergronden. Samen werken we aan de vernieuwing van Haven. Havenhart2.0 is het platform waar al het nieuws over de vernieuwing te vinden is. Kijk maar eens op www.havenhart2punt0.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/Havenhart2.0 en het Instagramaccount https://www.instagram.com/imfromh_e_aven/. Regelmatig worden er leuke nieuwsberichten geschreven of filmpjes gemaakt.

Zoals deze 2 video’s over De nieuwe Meergronden, waarin onze rector Huub Nelis vertelt over onze nieuwe school en leerlingen vertellen wat zij graag in de nieuwe school zouden zien.

Note: De futuristische bannerfoto komt uit een ontwerpwedstrijd en is een ontwerp van ZEEP architects and urban designers i.s.m. DeVRBLDNG planontwikkeling &advies

Delen: