Aanmelden

Wat leuk dat u en uw kind enthousiast zijn over onze school! En dat hij of zij volgend jaar graag bij ons op school wil komen. Daarvoor moet u uw kind natuurlijk aanmelden.
Het is echter zo dat het aanmelden van leerlingen voor het voortgezet onderwijs sinds vorig schooljaar is veranderd.

Doordat Almere groeit, groeit ook het aantal brugklasleerlingen. Soms melden te veel leerlingen zich aan op een school, waardoor deze school al die leerlingen niet kan plaatsen. Deze leerlingen moeten dan op het laatste moment een andere school kiezen. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen.

Top 3
Daarom vragen we om, samen met uw kind, een top 3 van favoriete VO-scholen te maken.
Tussen 25 maart en 31 maart 2024 geven jullie deze top 3 door via een aanmeldformulier op de website www.digidoor.nl. De basisschool van uw kind verstuurt tijdig de inloggegevens voor Digidoor naar u toe.  

Meer informatie over aanmelden in Almere
Voor meer informatie over het aanmelden van uw zoon of dochter verwijzen wij u naar de website van KiesjeschoolinAlmere.nl. Daar vindt u alle verdere informatie, een animatiefilm en een overzicht van de veel gestelde vragen.

Overzicht aantal plaatsen van onze school
Binnen onze school hebben we een bepaald aantal plaatsen beschikbaar per afdeling. Onze maximale aantallen per afdeling plaatsen wij uiterlijk 1 januari hier op de website.

Bekijk ons inschrijvingsbeleid