Surpriseparty voor de mentor!

Klas V3P heeft voor hun mentor een surpriseparty gehouden, alles was allemaal geregeld door de leerlingen zelf!

Rianne, de mentor van V3P was laatst op woensdag 24 november jarig en was 29 geworden. Helaas, werkt ze niet op de woensdagen en dus besloten een groep meisjes haar te verassen met een surpriseparty. In de pauzes en de tussenuren gingen ze heen en weer van winkel naar kluisje om alles te kopen wat ze nodig hadden en met de hulp van Aaltsje konden ze alles regelen en op tijd klaarzetten.

Het plan was om een verjaardagsfeestje te houden voor mentoren Aaltsje en Rianne, maar dat was jammer genoeg niet gelukt. Ze besloten dan maar tenminste Rianne’s verjaardag te vieren. Op 23 november kreeg iedereen een taak gedeeld en ging aan de slag. De volgende dag hadden ze alles in hun kluisjes gestopt om het te verbergen, die arme kluisjes zaten zo vol! Een paar gingen nog naar de winkels om cadeaus te kopen en voor nog wat bestek en eten, want natuurlijk had onze lieftallige Amber een taart gebakken!!

Aaltsje regelde een plek om de taart en de spullen neerteleggen, vlak voor dat V3P mentoraat kreeg, hadden een paar kinderen alles van hun kluisjes daar heen gebracht. Aaltsje leidde daarna Rianne af met een ‘Emergency’, dat natuurlijk nep was. De meisjes kregen 10 minuten om alles klaar te zetten en Rianne te verassen, en het is gelukt ook!

Rianne was er heel blij mee en had veel genoten! Klopje af V3P (en Aaltsje)!

Geschreven door Halelujah Hailegebriel van de leerlingredactie

Delen: