Voorstelling Onderhuids voor alle 1e klassen – verslag door de leerlingenredactie

In januari zijn alle 1e klassers naar de voorstelling Onderhuids geweest in Corrosia. Milou van de leerlingenredactie was er bij en beschrijft hoe zij de voorstelling heeft beleeft.

Ik ben naar een voorstelling geweest van Theater de Steeg. Het ging over over cyberpesten. Ik heb wat foto’s gemaakt en wil jullie er graag over vertellen.

De hoofdpersoon Charlie gaat op kamp en daar begint het pesten. De beste vriend van Charlie, vind de vriendin van de pester leuk. Charlie hield een schooldagboek bij zich dat zijn moeder heeft gelezen en is daar mee naar de directeur gegaan waar door de pesters naar de directeur moesten komen.                      

Op de bonte avond waren er 3 groepen van 4 kinderen. Charlie was bij het optreden van zijn groepje er niet bij. De dans die de kinderen deden was heel raar en het liedje was wel heel leuk.

Charlie wou aan het einde van de show van het dak af springen. De pester had problemen thuis waardoor ze ging pesten zoals dat haar ouders waren gescheiden waar door ze ook nog de scheldtaal van haar vader had  overgenomen en haar moeder was er niet blij  mee.  Ze schelde heel veel. De Pester besloot Charlie ook te pesten na dat hij haar heel vaak had gepest. Ze hebben ook nog met fietslampjes een licht-connectie gedaan hoe de beste vriend van Charlie een date had geregeld met de pesters beste vriend.

Misschien ben je ook naar de voorstelling gegaan, ik hoop dat jij het leuk vond.

Milou Roest, leerlingenredactie, klas BG1D

Delen: